Een Google Voice nummer krijgen (met afbeeldingen) - wikiHow (2024)

Pdf downloaden

Over de auteur

Pdf downloaden

In dit artikel:

Aanmelden bij Google

Kies een Google Voice-nummer

Google spraakoproepen doorschakelen

Google Voicenummer-instellingen

Overige secties weergeven...

Secties verbergen...

Gerelateerde artikelen

Bronnen

Google Voice is een gratis service waarmee mensen een lokaal nummer kunnen kiezen voor telefonie en voicemail diensten. Je kan je Google Voice-nummer aan je mobiele en/of vaste nummer koppelen, zodat je gebeld kan worden op al je toestellen en makkelijk oproepen kan doorsturen naar voicemailtranscriptie als je niet beschikbaar bent. Volg deze instructies om een Google Voice-nummer te krijgen en je account te gaan gebruiken.

Deel 1

Deel 1 van 4:

Aanmelden bij Google

Pdf downloaden

  1. 1

    Ga naar www.Google.com/voice. Log in met je Google account. Alle Google producten zijn nu geïntegreerd, dus je kan dezelfde gebruikersnaam en wachtwoord gebruiken als voor Gmail.

    • Als je nog geen Google producten gebruikt zal je een Google account moeten maken. Ga naar accounts.google.com/NewAccount, vul je informatie in en meld je aan.
  2. 2

    Wacht op het 'Maak uw Google Voice Nummer aan'-keuzemenu op de Google.com/voice-website.

    • Als het keuzemenu niet verschijnt, klik dan aan de linkerkant van de pagina op de 'Maak een Google Voice-nummer aan'-link.

    Advertentie

Deel 2

Deel 2 van 4:

Kies een Google Voice-nummer

Pdf downloaden

  1. 1

    Klik op de 'Ik wil een nieuw nummer'-knop in het eerste keuzescherm.

    • Je hebt de mogelijkheid om je Google Voice-account aan te maken met je mobiele nummer, maar hierdoor zal je niet van alle Google Voice mogelijkheden gebruik kunnen maken. Je kan altijd je Google Voice nummer samen met je mobiele nummer gebruiken.
  2. 2

    Voer je postcode in om een lokaal nummer te vinden. Klik op 'Volgende.'

    • Als er geen telefoonnummers beschikbaar zijn, voer dan een nabijgelegen postcode in. Sommige grote stedelijke gebieden hebben geen lokale nummers beschikbaar.
    • Als je een Google Voice-account maakt om gratis binnen de VS of Canada te kunnen bellen, kan je een telefoonnummer kiezen binnen de postcode waar je meeste van je vrienden of familie wonen. Mensen die vaste telefoonaansluitingen gebruiken kunnen gratis naar je Google Voice-nummer bellen en het gesprek zal binnenkomen op je mobiele telefoon.
  3. 3

    Kies je nummer uit de lijst met nummers nadat je een postcode met beschikbare nummers hebt gevonden. Klik op het cirkeltje naast het nummer en kies 'Verder gaan'.

    • Realiseer je dat je zal moeten betalen als je later je nummer wilt veranderen, dus denk goed na bij het kiezen.
  4. 4

    Voer een Persoonlijk Identificatie Nummer (pin) in om toegang te krijgen tot je telefoonnummer. Schrijf het nummer ergens op of zorg ervoor dat je het niet vergeet.

    Advertentie

Deel 3

Deel 3 van 4:

Google spraakoproepen doorschakelen

Pdf downloaden

  1. 1

    Zoek naar een keuzescherm dat je vraagt om een doorschakelnummer aan je account toe te voegen. Je kan later meerdere nummers instellen, maar dit zal het nu voor je mogelijk maken om verbinding met je accounts te maken.

  2. 2

    Voer het nummer van je keuze in. Selecteer wat voor soort telefoon het is.

  3. 3

    Zoek het bevestigingsnummer op het volgende keuzescherm. Klik op de 'Bel me nu'-knop om te controleren. Zorg ervoor dat je andere telefoon in de buurt is zodat je hem kan opnemen.

    • Door deze bevestiging kan Google Voice er zeker van zijn dat de telefoon waarnaar je doorschakelt van jou is.
  4. 4

    Neem de telefoon op. Typ het bevestigingsnummer in als je daarom wordt gevraagd.

  5. 5

    Vul de volgende keuzeschermen verder in om je persoonlijke voicemail boodschap in te stellen. Een van de grote voordelen van Google Voice is dat het digitale voicemail aanbiedt met transcriptie zodat je voicemailberichten op je Gmail-account kan binnenkrijgen.

    Advertentie

Deel 4

Deel 4 van 4:

Google Voicenummer-instellingen

Pdf downloaden

  1. 1

    Ga terug naar Google.com/Voice om de geschiedenis van je account te zien.

  2. 2

    Verander de instellingen door op het tandwiel-icoontje aan de rechter bovenkant van de pagina te klikken.

  3. 3

    Zet gespreksscreening uit. Sla de wijzigingen op.

    • Gespreksscreening verplicht mensen die je bellen om hun naam te zeggen. Het vertelt ze ook dat ze Google Voice gebruiken. De meeste Google Voice gebruikers werken het liefst met een transparant systeem waarin gebruikers niet weten dat het met Google Voice is samengesteld.
  4. 4

    Voeg je creditcard-informatie toe op het 'Betaling'-tabblad. Dit is alleen nodig als je goedkope internationale gesprekken wilt voeren. Je kan de tarieven om naar het buitenland te bellen raadplegen voordat je belt.

  5. 5

    Download de Google Voice-applicatie op je smartphone als je Android, Blackberry of iPhone gebruikt. Als je de app gebruikt kan je gemakkelijk vanaf je Google Voice nummer bellen, sms'en en je geschiedenis bekijken op je telefoon.

  6. 6

    Laad je contacten met behulp van Google Contacts. Je kan ook contacten importeren vanuit je telefoon of uit andere bronnen.

  7. 7

    Betaal tien euro om je Google Voice-nummer te veranderen. Als je gaat verhuizen zal voor dit bedrag je geschiedenis en contacten worden overgedragen. Ook zal je oude nummer nog drie maanden aangehouden worden waardoor je de tijd hebt om nieuwe informatie naar je contacten over te brengen.

    Advertentie

Benodigdheden

  • Google-account
  • Lokale postcode
  • Mobiele/vaste telefoon voor doorschakelen
  • Google Voice-applicatie
  • Credit card-informatie (optioneel)
  • Google Contacts

Over dit artikel

wikiHow is een wiki, wat inhoudt dat veel van onze artikelen meerdere auteurs hebben. Aan dit artikel hebben 10 mensen bijgedragen, waarvan een aantal anoniem. Dit artikel is 16.942 keer bekeken.

Categorieën: Internet

In andere talen

Engels

Spaans

Portugees

Chinees

Russisch

Duits

Frans

Indonesisch

Hindi

Arabisch

Thai

Koreaans

  • Afdrukken

Deze pagina is 16.942 keer bekeken.

Een Google Voice nummer krijgen (met afbeeldingen) - wikiHow (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Kerri Lueilwitz

Last Updated:

Views: 6339

Rating: 4.7 / 5 (67 voted)

Reviews: 90% of readers found this page helpful

Author information

Name: Kerri Lueilwitz

Birthday: 1992-10-31

Address: Suite 878 3699 Chantelle Roads, Colebury, NC 68599

Phone: +6111989609516

Job: Chief Farming Manager

Hobby: Mycology, Stone skipping, Dowsing, Whittling, Taxidermy, Sand art, Roller skating

Introduction: My name is Kerri Lueilwitz, I am a courageous, gentle, quaint, thankful, outstanding, brave, vast person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.